Referencer

Referencer
Se her et lille udsnit af vores leveringer

DFDS Seaways

Crown


Oslofærgen Crown Seaways har valgt Brym brætspils bordet i deres vinbar, for at skabe et rum hvor hele familien, eller vennerne kan hygge sig i timer med et godt glas vin. Bordet er meget populært ombord og de får ti forespørgelser på om det kan reseveres. Familier finder spil hyggen sammen med børnene. Venner finder konkurence genet frem. Men frem for alt så øger det omsætningen i Vinbaren. 

Plejecenter

Ellen Marie

Ellen marie plejecenter i Græsted har valgt det 6 meter lange interaktive akvarie projekteret med Laser Projektere. 

Her er hvad Kirsten har skrevet om deres oplevelser.

Vi har haft vores kæmpestore akvarium fra Pro-interaktiv i en måned nu. Vi er super glade for det. Det lyser fantastisk flot op for enden af en gang. Der er altid ”liv” i området. Beboerne elsker at sidde og se på livet i havet, især forelskede en mandlig beboer sig i skildpadden som var den eneste i akvariet sammen med fiskene. Beboeren besøger skildpadden dagligt, men synes det er så synd den er alene. Det har Kim fra firmaet nu løst, ved at give skildpadden en makker.


Kirsten Schaumburg

Forstander

Ellen Mariehjemmet

Gilleleje

Plejecenter Bakkebo


Bakkebo har valgt skærm løsningen fordi de har meget udendørs lys i deres fælles rum. Disse 2 stk 55" skærme kan ud over at bruges som interaktive akvarier også bruges til at se tv på og vise internet indhold når der skal hygges. 


Fiskene reagere når du røre ved skærmene selvom det er et almindelig lCD tv.

Plejecenter

Skovsminde

Skovsminde har et 6 meter langt laser projekteret akvarie hængende i deres store kaffeterie for at skabe hygge blandt beboerne når de nyder deres frokost, uanset om det er til middag eller til aften så er fiskene altid klar til at reagere på borgernes bevægelse når de går forbi akvariet eller røre ved væggen. 


Plejecenter Udsigten


Udsigten har valgt en 150 " Laser projekteret akvarie på 3 meter i længden.

Den skaber ro i deres kaffeterie.

Man kan sidde i lænestolen og nyde de mange fisks forskellige bevægmønstre samt røre ved væggen hvis man vil interagere med dem.


Tjørringhus

Tjørringhus. har valgt et 120 " Stort projekteret akvarie i deres forgang til stedet. Her kan beboer imens de venter på taxa eller busser få ro på af de mange coral revs fisk og hyggelige vandlyde.

Selv taxa chaufføre nyder godt af de interaktive fisk når de kommer for at hente en borger, og spørger efter fiskene hvis de ikke har tændt akvariet når de er der.

I en travl mellemgang har de også valgt at montere et interaktivt gulv, som de har stor glæde af når de går igennem gangen.