Referencer

Referencer

Hillerød Sygehus


Her kan man på afdelingen flytte fokus med det 86" store akvarie, hvor børn og unge selv tegner de fisk der lever i akvariet, de kan lege med deres fisk, give den mad og besøge den lige så tit som de ønsker.


Aalborg Universitets hospital

Børne og unge afsnit


Her kan man på afdelingen flytte fokus med det 86" store akvarie, hvor børn og unge selv tegner de fisk der lever i akvariet, de kan lege med deres fisk, give den mad og besøge den lige så tit som de ønsker. 


Holmely i Aarup


Holmely sunhedscenter (Danske diakonhjem) har 40 boliger.

Svend bor i en af dem, og han husker som barn glæden ved at spille Ludo, og i vores BRYM Bord kan Svend spille Ludo med sig selv, eller med 3 andre,

uden at tabe ansigt fordi han ikke er så god til at tælle mere.

Softwaren hjælper nemlig med at flytte brikkerne hvis man ønsker det.

Her har de også valgt hæve sænke bordet som kan skråtstilles,

dette gør at det er nemmere at nå hele spillefladen. 


Botilbud Bakken Aalborg


Botilbuddet Bakken er et botilbud med en målgruppe på personer imellem 18 og 95 år med erhvervet hjerneskade eller tilgrænsende lidelser samt med betydelig fysisk og psykisk handicap. De fleste er kørestols brugere derfor er det interaktive bord med hæve sænke og skråtstilling den bedste løsning for deres borgere. 

Bordet kan trinløst indstilles til den ønskede stilling så rækkeviden er god og behagelig. 

DFDS Seaways Crown og Pearl


Oslofærgen Crown Seaways har valgt Brym brætspils bordet i deres vinbar, for at skabe et rum hvor hele familien, eller vennerne kan hygge sig i timer med et godt glas vin. Bordet er meget populært ombord og de får ti forespørgelser på om det kan reseveres. Familier finder spil hyggen sammen med børnene. Venner finder konkurence genet frem. Men frem for alt så øger det omsætningen i Vinbaren. 

Plejecenter Ellen Marie


Ellen marie plejecenter i Græsted har valgt det 6 meter lange interaktive akvarie projekteret med Laser Projektere. 

Her er hvad Kirsten har skrevet om deres oplevelser.

Vi har haft vores kæmpestore akvarium fra Pro-interaktiv i en måned nu. Vi er super glade for det. Det lyser fantastisk flot op for enden af en gang. Der er altid ”liv” i området. Beboerne elsker at sidde og se på livet i havet, især forelskede en mandlig beboer sig i skildpadden som var den eneste i akvariet sammen med fiskene. Beboeren besøger skildpadden dagligt, men synes det er så synd den er alene. Det har Kim fra firmaet nu løst, ved at give skildpadden en makker.


Kirsten Schaumburg

Forstander

Ellen Mariehjemmet

Gilleleje

Plejecenter Bakkebo


Bakkebo har valgt skærm løsningen fordi de har meget udendørs lys i deres fælles rum. Disse 2 stk 55" skærme kan ud over at bruges som interaktive akvarier også bruges til at se tv på og vise internet indhold når der skal hygges. 


Fiskene reagere når du røre ved skærmene selvom det er et almindelig lCD tv.

Plejecenter Skovsminde


Skovsminde har et 6 meter langt laser projekteret akvarie hængende i deres store kaffeterie for at skabe hygge blandt beboerne når de nyder deres frokost, uanset om det er til middag eller til aften så er fiskene altid klar til at reagere på borgernes bevægelse når de går forbi akvariet eller røre ved væggen. 


Plejecenter Udsigten


Udsigten har valgt en 150 " Laser projekteret akvarie på 3 meter i længden.

Den skaber ro i deres kaffeterie.

Man kan sidde i lænestolen og nyde de mange fisks forskellige bevægmønstre samt røre ved væggen hvis man vil interagere med dem.


Tjørringhus


Tjørringhus. har valgt et 120 " Stort projekteret akvarie i deres forgang til stedet. Her kan beboer imens de venter på taxa eller busser få ro på af de mange coral revs fisk og hyggelige vandlyde.

Selv taxa chaufføre nyder godt af de interaktive fisk når de kommer for at hente en borger, og spørger efter fiskene hvis de ikke har tændt akvariet når de er der.

I en travl mellemgang har de også valgt at montere et interaktivt gulv, som de har stor glæde af når de går igennem gangen.